Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
NS-er Carola Wijdoogen MVO-manager van het jaar
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

05-11-2014 / 10.00 uur
UTRECHT - Carola Wijdoogen, programmadirecteur Duurzamer Ondernemen bij NS, is uitgeroepen tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemend (MVO) - manager van het jaar. Dat is dinsdagmiddag op het Nationaal Sustainability Congres bekendgemaakt. Carola moest het opnemen tegen Inka Pieter van KLM en Koen Eising van Alliander.
Railbouw / onderhoud
Ons eigen forum
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten

Vooral met de afronding van de grootste aanbesteding van groene stroom in Nederland gooide zij hoge ogen. Met name de eis dat voor dit contract nieuwe groene stroom moet worden opgewekt, werd door de aanwezigen op het congres toegejuicht. Vanaf 2018 rijden alle treinen in Nederland volledig op groene stroom.

Ook van Carola’s enthousiasme om de bij NS opgedane kennis op dit terrein verder te verspreiden, waren de aanwezigen onder de indruk. Carola: “Een paar jaar geleden verklaarde iedereen mij en andere groene stroom-voorstanders nog voor gek. ‘Dat lukt nooit’, werd gezegd. Ik ben heel blij met deze erkenning. Het biedt ons een podium om de geleerde lessen te delen en andere organisaties te inspireren. Dit gaat mij verder helpen om ook bij andere energie-intensieve bedrijven ons verhaal te vertellen.”

De ‘MVO-manager van het Jaar’-verkiezing is een initiatief van Royal HaskoningDHV, ondernemersorganisatie VNO-NCW en tapijttegelfabrikant Interface.

Spoorwegmusea
Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.  
.      
.      
.      
.      
.      
.      
.      
.      
.