Openbaar Vervoer Nieuws / OVnieuws.info
OVnieuws.info Index
Extra treinen en aangepaste tijden in verband met Pinkpop
Actueel OVnieuws
OV bedrijven

01-06-2017 / 12.00 uur
LANDGRAAF - In verband met Pinkpop en de inzet van extra pendeltreinen voor de bezoekers zijn er vanaf zaterdag 3 t/m dinsdag 6 juni een aantal wijzigingen in de dienstregelingen van de Arriva-treinen. Deze wijzigingen hebben gevolgen voor reizigers op diverse trajecten in Limburg. 

 


.

Railbouw / onderhoud
Specials over het OV
Ongevallen in het OV
OV werkplaatsen
Back to the 90's
Reclame treinen / loc's
Videoreportages
Spoorbouwprojecten
Spoorwegmusea

Voor de bezoekers van Pinkpop zet Arriva op gezette tijden tussen Heerlen en Landgraaf 4 keer per uur een pendeltrein in:

  • Zaterdag 3 juni van 8.30 - 16.30 uur en van 23.00 – 2.00 uur
  • Zondag 4 en maandag 5 juni van 8.30 – 13.45 en van 23.00 – 2.00 uur
  • Dinsdag 6 juni van 8.30 – 13.45 uur

Vanwege de pendeltrein geldt voor reguliere reizigers op het traject Heerlen-Kerkrade dat zij een overstap hebben in Landgraaf. Ook stopt de trein niet bij Station de Kissel. Als alternatief kunnen reizigers gebruik maken van halte Schaesbergerweg van buslijn 29, op 5 minuten loopafstand van station de Kissel.

Kort voor vertrek reis plannen
Gedurende de Pinkpop periode vinden her en der wijzigingen in de dienstregeling plaats op de trajecten Sittard-Kerkrade, Maastricht Randwyck-Roermond en Heerlen-Maastricht Randwyck. Het advies aan reizigers is om kort voor hun reis de reisplanner via arriva.nl/limburg te raadplegen en de omroepberichten op de stations te beluisteren. Mogelijk wijzigt de vertrek- en aankomsttijd of vertrekt de trein van een ander perron. Soms rijden de treinen in de avonduren langer door.

Goederentreinen.nl
175 jaar Spoorwegen
Foto's
Busfoto's
Metrofoto's
Tramfoto's
Treinenfoto's
Contact
Mail ons
.
.
.
.