Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
Groep tuig mishandelt man in tram in Den Haag

11-09-2023 / 13.20 uur
DEN HAAG -
In een tram vanuit Scheveningen heeft op vrijdag 8 september rond 20:45 uur een mishandeling plaatsgevonden naar aanleiding van een conflict. Dit gebeurde toen de tram op de Jurriaan Kokstraat reed in Den Haag. Online is een video van deze mishandeling te zien. De politie doet onderzoek naar de zaak en zoekt getuigen.

Het is onduidelijk waarom er een conflict in de tram ontstond. Op beelden is te zien dat er een mishandeling plaatsvindt waarbij meerdere personen zich tegen één man hebben gekeerd. Er wordt geschopt en geslagen.

Binnenkort online

Ook lijkt iemand op de beelden een stekende beweging te maken richting de man. Het slachtoffer wilde (nog) geen aangifte doen, maar vanwege de ernst van het incident doet de politie ambtshalve onderzoek.

Help het onderzoek, deel uw informatie
De politie zoekt getuigen. Heeft u informatie over dit incident? Zat u bijvoorbeeld in de betreffende tram of heeft u op een andere manier iets gezien of gehoord? Neem dan contact op via 0900 8844. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800 7000 voor Meld Misdaad Anoniem.

Op beelden is te zien dat andere personen de mishandeling ook filmen. Heeft u beelden in uw bezit van de mishandeling? Stuur ze naar de politie. Neem contact op met 0900 8844.

 
 
Foto's
 
 
 
 
 
Contact