Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
Arriva organiseert namenwedstrijd voor treinen in Twente

07-11-2023 / 14.00 uur
ZUTPHEN -
Vanaf 10 december rijdt Arriva de treinen op het traject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Van de negen treinen die worden ingezet moeten er nog zeven een naam krijgen van een favoriete bestemming in Twente of van een bestemming langs de lijn naar Zutphen. Arriva organiseert daarom een namenwedstrijd waar iedereen aan mee kan doen.

Vanaf 6 november kan iedereen zijn favoriete bestemming doorgeven
Dit doe je via de website arriva.nl/namenwedstrijd. De bestemming mag van alles zijn: een stad, bezienswaardigheid, rivier, gebied, gebouw, festival of misschien wel een museum.

Binnenkort online

Als het maar in de buurt van de treinlijn of typisch Twents is. Namen van personen doen niet mee.

De namen worden doorgegeven via het stemformulier op over.arriva.nl/namenwedstrijd. Daarbij geef je ook een uitleg waarom je kiest voor een bepaalde bestemming. Een officiële jury bestaande uit onder meer gedeputeerde Martijn Dadema, gedeputeerde Klaas Ruitenberg, RTV Oost journalist Jan Colijn, CDA-politica Ank Bijleveld en CEO van Arriva Anne Hettinga geven de definitieve doorslag. Zij maken een shortlist van de ingestuurde namen en uiteindelijk wordt daar in de tweede ronde op gestemd. De definitieve keuze van de zeven treinnamen wordt rond de start van Arriva in Twente door de jury bekend gemaakt. Het insturen van de namen kan tot 22 november.

 
Foto's
Contact