Goederentreinen.nl
Locomotieven van Trainsupport / Klik op de foto voor (vaak) meer foto's en info
Index  
Actuele Fotoreportages

TrainGroup is ontstaan uit de gedachte dat er nog maar weinig partijen zijn in het spoor die gespecialiseerd zijn in het leveren van ondersteunende diensten aan bestaande spoorwegmaatschappijen. Daar waar het in de luchtvaart heel gebruikelijk is om ondersteunende diensten te leveren op de MainPorts, kenmerkt het spoor zich nog altijd door veel van deze diensten in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor ontstaat een grote inefficiency in het eigen proces, maar ook in de processen met de omliggende partijen zoals de terminal. Wanneer deze inefficiency omgezet wordt naar een efficiënte afwikkeling door processen onafhankelijk van elkaar te maken met behoud of zelfs verhoging van de punctualiteit, dan ontstaat er winst voor alle partijen.

Tevens is de gedachte van TrainGroup, dat als de activiteiten beperkt worden tot alleen de kernactiviteiten, partijen ook beter gaan en kunnen functioneren en de activiteiten kwalitatief ook veel beter uitgevoerd kunnen worden. Daarmee is niet alleen de prijs aantrekkelijk, maar wordt tegelijkertijd ook de kwaliteit en de veiligheid van de dienstverlening verbeterd.

Zo richt erkend personeelssteller TrainStaffing zich op het leveren van kwalitatieve (internationale) machinisten diensten, heeft TrainSupport zich gespecialiseerd in het bedienen van Terminals en industrieterreinen en ligt  voor TrainSolutions de focus op innovatieve technologische oplossingen zoals Operationele Software en GPS-oplossingen voor de sector.

Historie
TrainGroup bestaat sinds 2010 en zal de komende jaren haar dienstverlening verder uitbouwen binnen de Nederlandse havens en later ook daarbuiten. Het afgelopen jaar is besteed aan het behalen van de benodigde vergunningen en licenties, waardoor het mogelijk wordt om een gezonde basis te leggen en toekomstige ontwikkelingen in gang te zetten.

De drie werkmaatschappijen zijn ieder volledig en officieel geregistreerd en waar nodig erkend door de instanties. Ook is TrainGroup in zijn geheel ISO 9001-2008 gecertificeerd om de kwaliteit van haar diensten te borgen. Daarnaast heeft TrainGroup een Europese bedrijfsvergunning als spoorwegonderneming en een Europese Spoorlicentie Deel A en Deel B. 

Management
Het Management team bestaat inmiddels uit een relatief jonge maar zeer ervaren groep mensen die van aanpakken weten en altijd klaar staan voor de klanten. 

TrainGroup gaat komend jaar opnieuw verder met het investeren en het leveren van alle faciliterende zaken aan de 3 werkmaatschappijen. Daarmee kunnen ook de komende jaren de 3 werkmaatschappijen zich vooral richten op het leveren van kwalitatieve diensten.  

Videoreportages
Goederen vervoerders
Goederen locomotieven
BetuweRoute
Railbouw / -onderhoud bedrijv.
Ongevallen met goederen
Andere websites van ons
OVnieuws.info
NS175.nl
Contact
Mail ons
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
Locomotieven bestand van Trainsupport in het heden :
     
Loc type V 100 :    
     
ITL 102 / CapTrain 102 / TG-102
ITL 103 / CapTrain 103 / TG-103
ITL 104 / CapTrain 104 / TG-104
     
Loc type G-1206 :    
     
7112 / 1798 / TG-105
     
Loc type Deutz :    
     
   
303005 (Gehuurd van Strukton)
   
     
Locomotieven die in het verleden voor Trainsupport hebben gereden :
     
Loc type G-1206 :    
     
ACTS 7106 / Train Support / RTS 1510