Socialmedia-kanalen
OVnieuws.info
Socialmedia-kanalen
Goederentreinen.nl
OVnieuws.info Index
Meer Sprinters in daluren op traject Hoofddorp-Amsterdam Centraal-Almere

02-07-2024 / 15.30 uur
UTRECHT -
Vanaf vandaag, 2 juli rijdt NS de Sprinter op het traject Amsterdam Centraal - Almere Centrum ook weer in de daluren, van maandag t/m zondag tot ongeveer 20.00 uur. Per 2 september rijden ze deze treinserie weer tot aan station Almere Oostvaarders. Vanaf dat moment rijdt NS deze treinserie al conform de dienstregeling van 2025. 

De Sprinter op het traject Amersfoort Vathorst - Hoofddorp rijdt van maandag t/m vrijdag weer de hele dag (tot circa 22.00 uur) door naar Hoofddorp. Het afgelopen halfjaar reed deze trein in de daluren alleen tussen Amersfoort Vathorst en Amsterdam Centraal. 

Binnenkort online

Een paar keer per jaar vinden er optimalisaties plaats in de dienstregeling. Per dienstregeling 2024 reed de Sprinter van Amsterdam Centraal naar Almere Oostvaarders alleen in de brede spits van maandag t/m donderdag. Daarnaast reden op vrijdag in de ochtendspits 3 treinen van Almere Oostvaarders naar Amsterdam Centraal en in de avondspits 3 treinen van Amsterdam Centraal naar Almere Oostvaarders.

Reisadvies
In de zomermaanden wordt er door ProRail veel gewerkt aan het spoor. Dit heeft gevolgen voor de dienstregeling van NS. Reizigers wordt geadviseerd voor vertrek de reisplanner te raadplegen.

 
 
 
 
Foto's
 
 
 
 
 
Contact