MI-Fotografie.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van professionele trouw- en rouwreportages. Daarnaast houden wij ons ook bezig met een scala van andere soorten fotografie zoals persfotografie, bedrijfsfotografie, reclamefotografie en modellenfotografie.
 

Trouwfotografie
Het verzorgen van bruidsreportages is een van onze specialiteiten als fotograaf. Tijdens de bruiloft blijven wij zoveel mogelijk op de achtergrond, maar wij zorgen er tegelijkertijd voor dat alle belangrijke en bijzondere momenten zorgvuldig worden vastgelegd. Vooraf aan elke reportage gaan wij in gesprek met de toekomstige bruid en bruidegom en bespreken we voorkeuren en ideeën. In dit gesprek komt ook naar voren welke wensen er zijn met betrekking tot een trouwalbum. Van zeer voordelig tot aan zeer luxe en van digitaal tot klassiek, alles is wat dat betreft mogelijk.

Wij hebben al vele bruidsparen op een professionele manier en naar alle tevredenheid op de foto gezet.

Let op : Bij ons krijgt u altijd een usb-stick met daarop alle foto's zodat u de digitale negatieven altijd in uw eigen bezit heeft!! Op deze manier zit u niet vast aan dure nabestellingen.

 

.

 
   

Rouwfotografie
Een soort fotografie waar je niet direct bij stilstaat is rouwfotografie. Totdat je het nodig hebt. Een fotograaf moet op korte termijn geregeld worden (binnen enkele dagen) en vaak is dat niet makkelijk. Bij MI-Fotografie is dat (meestal) geen probleem. In 60% van de gevallen zijn we op korte termijn beschikbaar.

Wij kunnen de uitvaart voor u op een mooie en professionele vastleggen en verwerken in een mooi album. Tevens krijgt u alle gemaakte foto's geleverd op een cd-rom zodat u altijd in bezet bent van de digitale 'negatieven'.

 
 

Bedrijfsfotografie
MI-Fotografie is een gespecialiseerd in bedrijfsfotografie. In overleg met u zal afgesproken worden hoe u wilt dat het bedrijf op de foto komt te staan. MI-Fotografie luistert naar wat uw wensen en ideeën zijn en zal u informeren over alle mogelijkheden.

Afhankelijk van de vorm van bedrijfsfotografie, kunt u de gemaakte foto’s vaak in vele varianten ontvangen. Zo is het mogelijk dat MI-Fotografie de foto’s kant-en-klaar aanlevert voor uw website of dat ze als aandenken aan het bedrijfsuitje in een digitaal fotoalbum geplaatst worden.

Ook is het mogelijk om het personeel van uw bedrijf op de foto te zetten voor uw website, uw brochure en of folder.

 
 

Modellenfotografie
Wil jij graag foto's, geschikt voor je eerste portfolio een (digitaal) fotoboek, waarin je alleen de allermooiste foto's van jezelf bewaart om deze te laten zien aan familie, vrienden of een modellenbureau, een internetprofiel of als cadeau voor je vriend of vriendin, of vind je het gewoon leuk om één dag fotomodel te zijn? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak je wensen kenbaar. Vind je het prettiger om in je eigen vertrouwde omgeving gefotografeerd te worden, dan is dat geen enkel probleem bij MI-Fotografie.

Een fotoshoot start altijd met een hartelijk ontvangst en het nuttigen van een kop koffie, thee of iets anders. Daarnaast stellen we ons aan jou/jullie voor en is er voldoende ruimte om ook iets over jezelf te vertellen. Dit kennismaken vinden wij erg belangrijk, omdat het een persoonlijke band schept.

Omdat we helaas nog niet over een eigen fotostudio beschikken doen wij alleen modellenshoots op locatie.

 
 

Voor vragen kunt u ons altijd vrijblijvend mailen (Klik hier) maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via:
06-48050865

 
 
Hieronder treft u een klein scala van foto's die MI-Fotografie.nl de laatste jaren heeft gemaakt.