.
English
Welkom op de muziekwebsite van Fred Bos.
Home
Over Fred Bos

Fred Bos is geboren op 6 december 1949 in Zaandam. Hij heeft in zijn jeugdjaren in Amsterdam gewoond en nu woont Fred samen met zijn huidige vrouw in de Zaanstreek in een leuk appartement aan het rivier "De Zaan". Omdat Fred aan "De Zaan"woont en bovendien de streek de Zaanstreek genoemd wordt, staat hij bekend als De Zaanse Shadow.

Fred is altijd al fan geweest van The Shadows. Hank Marvin is en was zijn grote voorbeeld en hij is een groot fan van hem sinds hij, tesamen met de overige leden van The Shadows, in juli 1960 Apache uitbrachten.

In 2002 is Fred begonnen met electrische gitaar te spelen. Hij speelt het liefst Shadowsmuziek of nummers waarmee de Shadowssound is toegevoegd. Nu ruim tien jaar later, heeft Fred een heel repertoire opgebouwd. Hij heeft al ruim een 100-tal nummers opgenomen waarvan er verschillende nummers met een schitterende videoclip. (Voor Videoclips zie de pagina Videoclips van Fred )

Op deze site zijn alle nummers die Fred heeft opgenomen te beluisteren en is ook zijn videoclips te zien. Op deze site staan diverse foto's van Fred en je kunt er ook zijn favorieten weblogs terugvinden. De muziek die te horen en te zien is speelt Fred solo-gitaar, de begeleiding van elk nummer staan op de zg BT's.

Fred zou het erg leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten in zijn gastenboek.

Kijk, luister en geniet van deze website.

Muziek gespeeld door Fred Bos
Eigen foto's van de Shadows
Videoclips van Fred
Foto's van Fred
Favoriete links/weblogs
.
.
....
.
.
.
.
© Zaanse Shadow/ Webdesign MI-Fotografie.nl